onsdag den 5. november 2008

Kollektion udkommer 26. januar på Your Favourite Records

Meddelelsen trænger igennem som et nærmest euforisk udbrud! Langt om længe er alt det formelle - vel nærmere "bureaukratiske" - omkring udgivelsen af Kollektion på plads: kontrakt, udgivelsestilladelse, isbn- og ean-koder med mere.

Gennem iværksætterkursusforløbet Operation Startup på Københavns Universitet mødte jeg jazzpianisten og komponisten Lars Winther, som ejer og driver det lille pladeselskab Your Favourite Records, der i skrivende stund har ti udgivelser bag sig, hvoraf to af dem er Lars’ egne jazz-udgivelser.

Profilen på YFR er meget bred og dækker blandt andet rock, pop og jazz. Kollektion bliver selskabets første kombinerede cd- og bogudgivelse. Lars Winther og jeg startede en dialog om samarbejde i starten af semestret, blev mere konkrete i løbet af et par uger og nu er kontrakten så endelig underskrevet. Derfor nu de længe ventede facts:

Kollektion udkommer mandag den 26. januar 2009 og vil kunne købes via Your Favourite Records hjemmeside, hvor der er link til deres webshop. Derudover også hos udvalgte/velassorterede boghandlere og cd-butikker, som ellers med velvilje og kyndighed vil kunne bestille udgivelsen hjem. Jeg forhandler samtidig med en række gallerier, museumsbutikker og andre attraktive kanaler, om at blive udstillet og solgt hos dem også.



Kollektion er vokset fra de oprindelige 128 sider til nu at være en 162-siders hardbackindbunden luksusbog trykt på bestrøget kvalitetspapir. På indersiden af bogens omslag sidder musik-cd’en med de tretten numre man har kunne følge indspilningerne af på nærværende blog: Rock, elektro, folk, komposition, elektronika med mere.

I alt medvirker 16 musikere, 9 producere/teknikere. Indspilningerne til numrene har fundet sted i blandt andet Roskilde Domkirke, en privat villa i Roskilde, NOA Studiet på Frederiksberg og i Radiohusets Koncertsal.

Selve cd’en er lige gået i trykken hos Dicentia, trykstart på bogen hos Narayana Press er sat til uge 46 og levering bliver cirka 10. december. Herefter starter YFR og jeg promotionarbejdet og opvarmningen til udgivelsen den 26. januar.

En form for markering af selve udgivelsen – reception, festlighed, mini-koncert, fernisering – er på tale, men endnu uden praktiske detaljer, som derfor følger senere … ligesom flere detaljer vil gøre …

Ingen kommentarer: